Wat je van ons kan verwachten?

Precies! staat voor: Partner, Resultaatgericht, Eerlijk, Comfortabel, Innovatief, Energiezuinig, Secuur.

Wij streven altijd naar perfectie en continuïteit. Alles wat we doen, doen we alsof we het voor onszelf is. En dan nog beter!

Dat zit in de genen van ons familiebedrijf. Of het nu om een cv gaat of een complete elektrotechnische installatie, je bent bij ons verzekerd van meer gemak, comfort, duurzaamheid en veiligheid in je woning, bedrijfspand of gebouw. Dit maken wij waar door ons loyale en betrokken team, waarvoor geen vraag teveel is.

0
Jaar ervaring
0e
Generatie
0%
Familiebedrijf
0
Collega’s

Duurzaam ondernemen

Innovatie en duurzaamheid leveren een belangrijke bijdrage aan de sterke positie van Wassink Installatie in de regio Gelderland, Overijssel en Utrecht. We hechten veel waarde aan een gezonde wereld om ons heen en een sterke relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers.

Kwaliteit en certificering

Een erkend installatiebedrijf waar je verzekerd bent van vakmanschap. Certificeringen zijn voor ons geen doel op zich. We borgen hiermee de kwaliteit en tonen aan dat wij serieus met ons vak omgaan. We conformeren ons aan de laatste eisen en werkwijzen. Om onze certificeringen te behouden, bewijzen wij ons vakmanschap keer op keer.

Brancheorganisatie

Wassink Installatie is lid van verschillende brancheorganisaties. Wij werken op die manier mee aan ontwikkelingen in de installatiebranche en onze omgeving.

Wij zijn lid van:

  • Techniek Nederland
  • Installatiewerk Achterhoek Rieverenland
  • VNO-NCW
  • IG&D
  • OWIN
  • Lighthouse Club Nederland

Wassink Installatie door de jaren heen

1913

Wassink Installatie wordt opgericht door D.W. Wassink.

Begin jaren 30

We brengen voor het eerst een centrale verwarming op de markt. Destijds nog gestookt op olie en kolen.

Tot de jaren 70

Naast cv-monteurs komen er ook elektriciens en loodgieters in dienst.

1970 – 2006

Onder leiding van de 3e generatie concentreert het werk van Wassink Installatie zich op werktuigbouwkundige installaties, luchtbehandeling en constructiewerkzaamheden.

2006

De 4e generatie treedt toe tot het bedrijf. Ook is het bedrijfspand aan de Ambachtsstraat in Winterswijk grondig gerenoveerd.

2008-2019

De huidige directieleden, Anne Wassink en Derk Wassink hebben het complete aandelenpakket verworven. ‘Duurzaam ondernemen’ is een prominente rol gaan spelen in het beleid.

2019

Na een grondige verbouwing verhuist Wassink in Winterswijk naar de Snelliusstraat 11. Deze nieuwe locatie is een stuk ruimer en past bij het duurzame beleid van de organisatie.

2021

In mei wordt de eerste paal geplaatst voor de nieuwbouw van Wassink Installatie in Doetinchem.

2023

Wassink Installatie bestaat 110 jarig. Wassink Installatie blijft zich ontwikkelen als innovatieve technische dienstverlener en als installatiepartner in bouwteams.