Installaties die voldoen aan hoge eisen

De zorg- en gezondheidssector en het onderwijs stellen hoge eisen aan veiligheid, hygiëne en comfort. Een gezond binnenklimaat is essentieel en ook aan alle andere voorzieningen worden hoge kwaliteitseisen gesteld. In Wassink Installatie vind je een ervaren en betrouwbare totaalinstallateur. Onze vakmensen weten als geen ander wat er mogelijk is op het gebied van installaties én wat er speelt in jullie sector. We creëren duurzame en energiezuinige oplossingen die perfect voldoen aan de gestelde eisen.

Betrouwbaar advies

We denken graag al in een vroeg stadium met je mee. We adviseren je en begeleiden het traject met als doel een installatie die perfect is afgestamd op jouw specifieke situatie. Altijd met als uitgangspunt:

  • duurzame en energiezuinige installaties
  • een gezond binnenklimaat
  • passende voorzieningen

Duurzaam beheer

Ook na de bouw kan je op ons rekenen als installatiepartner. Goed en regelmatig onderhoud is nodig voor een optimale werking van installaties. Bij onze afdeling service en onderhoud is alle kennis aanwezig om dit onderhoud aan alle gebouwgebonden installaties uit te voeren.

Daarnaast is het met een gebouwbeheersysteem mogelijk om onze afdeling klimaatbeheer installaties op afstand te laten beheren en monitoren. Storingen worden op die manier beperkt en je kan vertrouwen op een continu bedrijfsproces. Mocht zich toch een storing voordoen, dan staat onze afdeling service en onderhoud 24/7 paraat.

Kies je voor een betrouwbare totaalinstallateur die kennis heeft van jouw sector?

Neem contact op om kennis te maken.