Van kantoorpand tot industrie

Grote bouwprojecten zijn complex en vragen om precieze coördinatie. Met Wassink Installatie werk je samen met een ervaren totaalinstallateur die innovatieve installatieoplossingen vertaalt naar jouw specifieke wensen Je kan bij ons terecht voor de complete elektrotechnische en klimaattechnische installatie van je project, zoals:

  • centrale verwarming
  • airconditioning
  • ventilatie
  • luchtbehandeling
  • verlichtingssystemen

Een vast aanspreekpunt

Eén aanspreekpartner die het traject van A tot Z begeleidt. Met oog voor details stuurt onze projectleider het bouwteam aan en denkt proactief mee vanaf het begin. Het liefst vanaf een vroeg stadium om jouw wensen zo goed mogelijk door te voeren en zo efficiënt mogelijk te werken.

Service, onderhoud en klimaatbeheer

Ook na de bouw kan je op ons rekenen als installatiepartner. Goed en regelmatig onderhoud is nodig voor een optimale werking van installaties. Bij onze afdeling service en onderhoud is alle kennis aanwezig om dit onderhoud aan alle gebouwgebonden installaties uit te voeren.

Daarnaast is het met een gebouwbeheersysteem mogelijk om onze afdeling klimaatbeheer installaties op afstand te laten beheren en monitoren. Storingen worden op die manier beperkt en je kan vertrouwen op een continu bedrijfsproces. Mocht zich toch een storing voordoen, dan staat onze afdeling service en onderhoud 24/7 paraat.

Zoek je innovatief en ervaren installatiebedrijf dat vanaf het eerste moment met je meedenkt?

Neem contact met ons op om kennis te maken.