Prowonen Vorden

Verduurzaming 119 woningen

Bewoners kunnen blijven wonen

In Vorden renoveren wij 119 woningen voor opdrachtgever Prowonen. De woningen worden energiezuiniger gemaakt en kunnen weer 25 jaar mee.

Dit project kenmerkt zich door dat de bewoners kunnen blijven wonen. De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd: in de eerste fase worden de werkzaamheden aan de binnenkant gedaan, in de tweede fase de buitenkant van het huis. Omdat er nieuwe gevels worden geplaatst, krijgt de wijk een volledig nieuwe uitstraling.

Samenwerking met ‘co-makers’

Tijdens dit project werken wij in teams met andere bedrijven, ‘co-makers’. Het dak, de gevel met kozijnen en de vloer worden hoogwaardig ge├»soleerd. Dit wordt door bouwbedrijf Klomps uitgevoerd. De installatiewerkzaamheden voor de toiletten, de badkamer en de keuken nemen wij voor onze rekening.

De bewoners hebben zelf veel keuzemogelijkheid, dat maakt dit project voor ons extra uitdagend. Zij kunnen kiezen of de keuken vernieuwd wordt en of een slaapkamer ingeruild moet gaan worden voor een grotere badkamer. Het toilet beneden wordt in iedere woning vervangen. Geen enkele woning is hetzelfde, in geen enkele woning moet dus exact dezelfde werkzaamheden gebeuren.

Wil je meer weten over onze renovatieprojecten?

Neem contact met ons op voor meer informatie