De Veentjes Doetinchem

Renovatie - appartementen

Van winkelruimte naar 44 appartementen

In Doetinchem op De Veentjes vond in 2020 een grote verbouwing plaats. Op de benedenverdieping zaten voorheen winkelpanden, die vrijwel leeg stonden. Deze winkelruimtes zijn verbouwd naar 44 huurwoningen. Ons werk wordt veelal in wanden, plafonds en vloeren weggewerkt, daarom hebben wij tijdens de werkzaamheden foto’s gemaakt om de techniek goed te laten zien.

Renovatiewerk vraagt om snel schakelen

Een verbouwingsproject betekent dat er rekening gehouden moet worden met de huidige situatie. Soms blijkt in de praktijk de situatie toch anders dan van te voren ingeschat. Onze monteurs moeten dan snel schakelen om alsnog tot het meest optimale resultaat te komen.

De winkelruimte wordt verdeeld over 5 blokken, in totaal komen er 44 appartementen. Voor alle appartementen hebben wij de sanitaire voorzieningen, elektra, ventilatie, cv-installatie en riolering aangelegd. 85 oude standleidingen van staal zijn vervangen door DykaSono leidingen. Dit zijn geluiddempende rioleringsbuizen. Bewoners hebben hierdoor zo min mogelijk last van geluid van bovenliggende verdiepingen, zoals het doorspoelen van een toilet.

Wil je meer weten over ons werk?

Neem contact op voor meer informatie