BTB Group

Nieuwbouw in 's Heerenberg

Werktuigbouwkundig en elektrotechnisch sluit alles op elkaar aan

In samenwerking met Bouwbedrijf Klomps hebben wij dit mooie project mogen opleveren. Voor BTB Group hebben wij een nieuwe bedrijfshal met kantoren gebouwd. BTB Group opereert als professionele speler op verschillende terreinen, zoals housing, leisure, real estate, luxury cars en investments. Zij werken zowel in Nederland als internationaal.

Wassink Installatie heeft zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installatie gerealiseerd, van ontwerp tot aan oplevering. De uitdaging voor ons in dit project was om alle disciplines op elkaar aan te laten sluiten, met als doel een zo goed mogelijk functionerende installatie.

Besturing op elke gewenste plek

Het hele pand is uitgerust met LED armaturen. In de showroom is een goede kleurweergaveindex van belang. De spots zijn allemaal via een KNX systeem aan te sturen, via een besturingspaneel aan de wand én via een app op de telefoon. De glassensoren op de wand hebben een luxe uitstraling en zijn speciaal voor dit project gegraveerd. Daarnaast is de installatie te bedienen via een touch-paneel aan de wand.

Op het dak liggen 462 pv-panelen die aangesloten zijn op 2 omvormers en het hele pand voorzien van energie.

Uiteraard is de installatie op afstand door ons te monitoren.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken