Combiketel of hr-ketel

Vraagt jouw woonsituatie om een grote warmwatervoorraad? Kies dan voor een combiketel met voorraadboiler. HR-ketels hebben het hoogste rendement, waardoor je stookkosten bespaart. Een HR-ketel gaat bovendien efficiënter om met  CO2-uitstoot. Goed nieuws voor het milieu!

Cv-ketels van verschillende merken

Wassink Installatie levert een productassortiment van verschillende cv-fabrikanten. Elk fabricaat en elk type heeft zijn eigen pluspunten. Wat past het best bij jouw situatie en wensen? Met onze adviseur maak je een keuze die aansluit bij jouw budget en wensen. Wij werken onder andere met de volgende vertrouwde merken:

  • ATAG
  • AWB
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha

CO-Vrij /BRL6000-25 gecertificeerd

Eigenaren van gasverbrandingsinstallaties zijn vanaf 1 april 2023 verplicht om voor installatie, reparatie en onderhoud een gecertificeerd bedrijf in te huren. Wassink Installatie voldoet aan alle gestelde eisen is wettelijk gecertificeerd om de werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties uit te voeren.

Cv-ketel huren of leasen

De aanschaf van een cv-ketel is een flinke investering. Wil je liever niet in één keer betalen? Wassink Installatie biedt de mogelijkheid om een ketel te huren of leasen. Ook kan je gebruikmaken van het ‘zekerheidsplan’: verzekerd van goede service en onderhoud. Het complete onderhouds- en/of serviceabonnement is verwerkt in een maandbedrag.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling klantenwerk.